Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC considera que els resultats electorals possibilitarien una majoria republicana a Vilafranca

Des d’Esquerra Republicana de Vilafranca han fet públic un comunicat en que fan un seguit de reflexions a partir dels resultats de les eleccions municipals del passat diumenge 26 de maig.

En primer lloc valoren molt positivament l’augment de vuit punts de participació en les eleccions. La política municipalista és la més propera i la més transformadora; així doncs, permet obtenir ajuntaments més representatius de la societat. També valoren molt positivament els seus resultats, passant de 2.153 vots a 3.999, i que ha fet possible incrementar el pes del republicanisme de 3 a 5 regidors i ser la segona força política al municipi. Agraeixen la confiança de qui els ha votat, i la feina de militants en aquestes darreres setmanes.

Des d’ERC també Feliciten a Junts per Vilafranca i al seu candidat, Pere Regull, per haver guanyat les eleccions. Lamenten però, que les forces d’esquerres no haguin augmentat la representació a l’Ajuntament.

Consideren que l’Ajuntament de Vilafranca té una gran majoria de forces republicanes que ha de ser un actiu per seguir construint el projecte d’una república social, justa i de progrés per a Catalunya.

Des d’Esquerra es comprometen a treballar per fer realitat aquest govern 100% republicà i estenen la mà a Junts per Vilafranca per treballar cap a una majoria republicana a l’Ajuntament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: