Diumenge, 5 de Juliol de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Enric Queralt ha donat pautes a les famílies per afavorir l’hàbit lector en els infants

La sala d’actes de l’Escorxador ha acollit aquest dimecres la conferència “Llegir a casa, com ajudar-los”, a càrrec d’Enric Queralt, tècnic i formador especialitzat en tècniques de llegir i escriure.

L’acte s’ha fet en el marc de la commemoració dels 25 anys del programa “Llegir per sentir” de Ràdio Vilafranca.
Enric Queralt exposava algunes dades històriques que permeten entendre d’on venim en el fet de llegir perquè hi ha força gent que, amb molt de desconeixement, diu que en aquest país no es llegeix. Un cop situat històricament el concepte de lectura, detallava què és llegir, avui i tractava les raons que justifiquen la importància de llegir, sobretot, des del punt de vista de l’èxit acadèmic de l’alumnat.

També aprofundia sobre l’hàbit de la lectura, apuntant ajudes que poden donar les famílies al desenvolupament de l’hàbit lector dels seus fills. Insistia que no només es llegeix literatura, i que qualsevol moment és bo per fer veure als infants que llegir és important, per exemple llegint el diari al costat seu, cartes, factures o prospectes informatius d’aquells temes que interessen.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: