Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca signen un conveni de col·laboració amb Vallformosa

Ambdues entitats coincideixen a dir que tenen moltes semblances en la manera de treballar i en els valors que els caracteritzen.

Aquest dilluns Cal Figarot acollia la signatura del conveni que a partir d’ara uneix els Castellers de Vilafranca i el celler de Vilobí del Penedès, Vallformosa. En la roda de premsa de presentació del conveni, el president dels Verds, Joan Badell, prenia la paraula recordant que la colla ha crescut molt darrerament i que han aconseguit tenir un local molt potent, és per això que les col·laboracions externes els beneficien molt i ha volgut agrair a tots els col·laboradors el seu suport. Tot seguit ha presentat el nou conveni amb Vallformosa, una empresa amb la que tenen moltes semblances en la manera de treballar i en els valors que els caracteritzen.

Per part de Vallformosa, l’encarregada de signar el conveni de col·laboració era la CEO, Marta Vidal. Vidal coincidia amb Badell en que ambdues entitats comparteixen valors com l’esforç, el treball en equip, la qualitat o l’excel·lència però afegia que per a Vallformosa també és important l’aposta pel territori i la col·laboració amb els Castellers de Vilafranca ho corrobora.

Des del passat dilluns, el logotip deVallformosa s’ha sumat als dels col·laboradors i patrocinadors de la colla vilafranquina.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: