Dimarts, 30 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Castellers de Mediona han celebrat la Diada del seu segon aniversari a casa

Els Castellers de Mediona han celebrat la Diada del seu segon aniversari a casa

La seva propera cita és el dissabte 1 de juny a Sant Quintí de Mediona, compartint plaça amb els seus padrins, els Castellers de Vilafranca, així com, amb els Moixiganguers d’Igualada.

Aquest dissabte passat els Castellers de Mediona celebraven el seu segon aniversari, dos anys de les primeres trobades per fer tallers de castells, tot i que no va ser fins al 2018 que es van constituir com a colla castellera i van estrenar la seva camisa texana.
Després d’un dia ple d’activitats per celebrar la festivitat, a les sis de la tarda van iniciar l’actuació castellera amb un pilar de 4 conjunt amb els Bous, els seus padrins i companys de plaça. En primera ronda van descarregar el 5d6, el segon d’aquesta temporada. Els Bous de la Bisbal van tenir una caiguda que va deixar l’enxaneta i un casteller de Mediona amb atencions mèdiques. L’accident va deixar la plaça i els castellers de les dues colles afectats, a Mediona mai s’havia vist una caiguda, i això va condicionar la resta de la jornada castellera. En segona ronda, van decidir deixar el 4 en 6 pisos en comptes del de 7 pisos que tenien la intenció de tornar a portar a plaça i de presentar al poble, després d’haver-lo estrenat a finals d’abril a Vilafranca. I en tercera ronda, van descarregar el 7d6, el primer d’aquesta temporada i el segon de la seva curta trajectòria.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: