Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els alumnes de 3r del Col·legi Sant Josep visiten l’Ajuntament de Sant Sadurní

Els alumnes de 3r del Col·legi Sant Josep visiten l’Ajuntament de Sant Sadurní

L’alcalde de Sant Sadurní, Josep Maria Ribas, ha rebut aquest dilluns una vuitantena de nens i nenes de 3r de primària del Col·legi Sant Josep, que han vingut a conèixer de prop l’Ajuntament.

Els i les alumnes han fet desenes de preguntes sobre el funcionament de l’Ajuntament, les motivacions de l’alcalde per estar en política i la seva vida personal, així com s’han mostrat molt interessats pel municipi i pel bon funcionament de l’Ajuntament.

Després de fer la foto final de grup se’ls ha obsequiat amb el nou obsequi infantil de què disposa l’Ajuntament, un petit puzzle dels gegants de Sant Sadurní, que substitueix el pot de colors que s’oferia fins ara als petits visitants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: