Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Tastacontes s’ha celebrat al carrer de la Font amb 32 il·lustradors i un centenar de contes

La dinovena edició de la festa s’ha viscut amb bon temps i molta afluència de families penedesenques.

Dissabte passat a la tarda, el Centre d’Expressió Plàstica Zig Zag organitzava la més que consolidada festa del Tastacontes al carrer de la Font de Vilafranca. Enguany se celebrava la dinovena edició amb una trentena il·lustradors d’arreu de Catalunya i prop de 100 contes escrits per infants d’escoles del Penedès. El Marc Sadurní, de Zig Zag, comentava que el Tastacontes és una festa molt arrelada ja i esperada pels nens i nenes de la comarca.

Segons Sadurní, el Tastacontes any rere any es coneix cada cop més entre els il·lustradors. Enguany es comptava amb la presència de 32 dibuixants del Penedès i de la resta de Catalunya. La Sara Jansen és una il·lustradora de Barcelona que participava per primer cop de la festa i va quedar encantada amb la iniciativa.

Els il.lustradors convidats van dibuixar al carrer de la Font i en directe un centenar de contes escrits pels nens i nenes de les escoles de Vilafranca i comarca del Penedès. L’Anna Roig, juntament amb el seu amic Àlex, era una de les nenes escriptores.

Cada any les escoles seleccionen els contes que han escrit els nens i nenes, i aquests autors poden triar de la trentena de dibuixants, quin d’ells il.lustrarà el seu conte. A banda de la pròpia activitat del Tastacontes es va comptar amb un espectacle de titelles a càrrec de Nèstor Navarro i amb la col·laboració d’Omnium Cultural.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: