Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Shopping Night de Vilafranca tindrà lloc el divendres 31 de maig

La dinamitzadora del Centre Vila, Yolanda Lezcano, ha explicat els detalls de la Shopping Nigth en el transcurs d’un dels programes especials de Fires de Maig a Penedès TV.

El Centre Vila consolida el concurs de decoració de carrers del Shopping Night com una de les principals activitats relacionades amb aquesta cita.

A diferència d’edicions anteriors, el carrer guanyador el triarà un jurat amb representants de l’àrea de Comerç de l’Ajuntament, l’escola d’Art Arsenal i els mitjans de comunicació locals.
D’altra banda més de 30 establiments i més de 80 models donaran vida a les dues desfilades, una infantil i una d’adults, que tindran lloc al Palau Baltà a la tarda i nit del 31 de maig.

Les desfilades, amenitzades per un dj en directe, incorporen enguany la temàtica decorativa del concurs de carrers, el Mar.
L’objectiu de Centre Vila és aconseguir que el Shopping Night sigui una cita que vagi més enllà d’una obertura fins a les 12 de la nit.

Per això, els establiments que participen en aquesta cita, a més d’incloure promocions i descomptes per a aquest dia, també s’impliquen amb l’organització de petits tastos per convidar els seus clients o accions especials.
A partir de les cinc de la tarda hi haurà activitats infantils i tallers als carrers del centre i la plaça de la Constitució. I, a partir de les vuit, música en directe als diferents carrers i places, tastos de vins i degustacions als establiments d’alimentació i restauració. En aquesta edició hi participen uns 160 establiments del centre.
D’altra banda a les Fires el Centre Vila va convidar a tots els visitants que passaven pel seu estand a pintar un mural del Dibuixant del Penedès, per mostrar la diversitat del comerç de Vilafranca. Entre tots els que hi van dibuixar es va sortejar una targeta regal valorada en 50€.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: