Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PSC proposa crear una regidoria per a gestionar la tinença responsable d’animals

El candidat socialista a l’alcaldia, Francisco Romero, ha emmarcat aquesta proposta dins un pla més general de suport a totes les entitats de la vila.

El PSC ha fet pública una nova proposta del seu programa electoral per a la propera legislatura que se centra en la creació d’una nova regidoria que treballaria de forma directa, entre d’altres aspectes vinculats amb les entitats, la tinença responsable d’animals.
Per a Romero, la tinença responsable d’animals és un eix clau en la convivència ciutadana i ha assenyalat que les entitats que treballen en aquest camp fa temps que demanen una implicació més decidida per part de l’Ajuntament. El PSC recull la idea de la entitats i aposta per introduir la proposta en el seu programa electoral

La regidoria treballaria de forma transversal en àmbits com ara l’educació, les campanyes d’esterilització i la conscienciació per evitar els abandonaments. Per a Francisco Romero els propers quatre anys han de ser claus per a potenciar totes les entitats de Vilafranca que han superat els anys de la crisi amb moltes dificultats i ara necessiten que l’Ajuntament els hi atorgui el màxim suport possible.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: