Dilluns, 26 d'Agost de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PSC presenta l’eslògan de la campanya: ‘La Vilafranca de les noves oportunitats’

Aquest eslògan centra una campanya electoral socialista que busca «entrar en una etapa necessària de progrés a la vila».

El candidat a l’alcaldia del PSC Francisco Romero ha explicat aquest dimarts en roda de premsa que els socialistes volen «liderar un nou govern de progrés per sortir de la crisi amb noves oportunitats», apostant per projectes d’innovació en una ‘Vilafranca de les noves oportunitats’. Aquest eslògan centra una campanya electoral socialista que busca «entrar en una etapa necessària de progrés a la vila».
Romero assegura que després d’haver assumit la responsabilitat de donar estabilitat al govern municipal durant els darrers anys, marcats per la crisi i les seves conseqüències, ara toca «guanyar per tal de liderar un nou govern a Vilafranca que permeti tirar endavant projectes que obrin noves oportunitats en l’àmbit econòmic i social». Els eixos per a aconseguir-ho són, d’una banda, la innovació i, de l’altra, combatre les desigualtats.

La campanya per fer arribar aquests missatges a la ciutadania serà de proximitat, buscant la màxima implicació i la presència a tots els barris de Vilafranca i comptarà amb un punt informatiu proactiu i unes ulleres de realitat virtual.

Programació

Ràdio Vilafranca

09:00
Penedès d'estiu
Magazín d'estiu, amb Clàudia Climent
12:00
La música de la meva vida
Selecció molt personal, d'estils diversos
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari

Penedès Televisió

09:15
Coses de salut
La salut del nadó
09:30
Va de castells
Informació castellera amb Sergi Ansón i Pep Ribes
10:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: