Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal ha organitzat el primer debat previ a les eleccions municipals, centrat en la cultura

La Societat La Principal El Casal de Vilafranca ha estrenat una nova iniciativa oberta a tothom que vol generar reflexió sobre temes d’interès, amb el nom de Tribuna Casal.

La primera activitat ha consistit en un debat amb participació de representants de cadascun dels partits polítics que hi ha en el consistori de Vilafranca.

Al debat, moderat per la periodista Judit Benages, hi participaven en representació de JxV Pere Regull, del PSC Miquel Medialdea, de la CUP Noel Viñas, d’ERC Mònica Hill, de VeC Ramon Arnabat i del PP Jordi Bové.
Regull apuntava l’objectiu de potenciar la cultura popular, el suport a les entitats i l’actuació de l’ajuntament com a agent cultural. Medialdea també coincidia en mantenir la gestió municipal, el suport a les entitats i afegia el suport a la ciència i la innovació.

Viñas parlava de facilitar l’accés universal a la cultura i el suport a la participació ciutadana. Hill assenyalava l’eix prioritari del seu programa electoral per potenciar el projecte Vilafranca ciutat de les arts. Arnabat apuntava com a principal prioritat la construcció d’una nova biblioteca a Vilafranca i la creació del Consell Municipal de Cultura. I Bové proposava potenciar el Vinseum, l’ampliació de la biblioteca Torras i Bages i el suport a la restauració de la Basílica de Santa Maria.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: