Dimecres, 22 de Gener de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El 4 de juny hi ha eleccions al Consell Català de la Producció Agrària Ecològica

Unió de Pagesos, juntament amb la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, l’Associació Vinícola Catalana i l’Associació Empresarial per l’Agricultura Ecològica presenten candidatura conjunta.

Presenten candidatura conjunta a les eleccions a la junta rectora del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica, que tindran lloc el 4 de juny, amb l’objectiu de garantir una junta rectora que sigui representativa de la realitat del sector agroalimentari ecològic català, com ha estat el cas de la junta sortint actual.
Les entitats, que demanen el vot per aquesta candidatura, han organitzat xerrades informatives al territori, que van començar el 24 de maig i acabaran el 2 de juny. Una de les xerrades tenia lloc aquest dimecres a la nit al Centre Àgora de Vilafranca, i comptava amb les intervencions de Salomó Torres i Josep Maria Albet.
Salomó Torres, de la Unió de Pagesos, va ser fa 17 anys el primer president del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica. Ara feia 9 anys que no hi havia eleccions al consell i 6 vocals s’hauran de renovar. Sempre s’ha intentat fer candidatures transversals.

Torres creu que caldrà incorporar també properament la presència de representants minoristes al consell.

Per la seva banda l’elaborador, Josep M Albet, destaca que tot i que hi ha dues candidatures no hi ha un enfrontament.

Entre els candidats de les quatre entitats hi ha Joan Pons, viticultor ecològic de la Granada i Jaume Gramona , elaborador de vins ecològics i biodinàmics.

Programació

Ràdio Vilafranca

21:00
Llegir per sentir
Clara Fons Duocastella sobre 'Malala Yousafzai'
21:30
Parlem d'hoquei
L'actualitat de l'hoquei comarcal, amb Josep Gumà
22:00
High Fyah Risk
Música jamaicana, amb Eloi Sendrós i Dídac Inglés

Penedès Televisió

21:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
21:30
Pica lletres
Institut Eugeni d'Ors B (Vilafranca) - Escola Camp Joliu A (L'Arboç)
22:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: