Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Eines de País, impulsada per l’ ANC, ha guanyat les eleccions a la Cambra de Comerç

32 dels 40 llocs que es trien per sufragi directe han estat per a la llista independentista, que té com a cara visible Joan Canadell, un dels impulsors del Centre Català de Negocis.

Amb 32 representants Eines de País té garantida la majoria absoluta dins la Cambra. A la cambra hi ha 60 vocals. D’aquests, 40 s’escullen per votació. N’hi ha 14 de reservats a grans empreses, que fan contribucions econòmiques, i 6 més són per a les patronals Foment i Pimec.
El candidat penedesenc Ramon Giró, ha guanyat al grup 6, important al Penedès per que agrupa als elaboradors de vi i espumosos i al sector paperer. De 311 vots emesos Ramon Giró n’ha obtingut 145, sent un dels candidats que ha tret més diferència proporcional respecte al nombre de votants i en relació al segon.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: