Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Diumenge 26 de maig nova sessió d’herbes aromàtiques i medicinals a Sant Pau

Diumenge 26 de maig nova sessió d’herbes aromàtiques i medicinals a Sant Pau

El proper 26 de maig hi haurà una passejada guiada per tal d’aprendre a identificar les principals herbes aromàtiques i remeieres, i conèixer les seves propietats i maneres d’utilitzar-les.

La passejada es farà per la plana agrícola de Les Clotes i s’arribarà al mirador de la muntanya de Sant Pau. Al final del recorregut, es realitzarà un taller on s’aprendrà a fer bosses d’olor i alcohol de romaní.

El lloc de trobada és el camí de Pacs, a la cruïlla amb el balcó de les Clotes, a les 11 del matí i la durada serà d’un parell d’hores. L’activitat s’adreça a tota la ciutadania, incloent un públic familiar, i és gratuïta; en cas de pluja, quedarà suspesa. Es recomana portar aigua i calçat còmode per caminar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: