Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Boskan recull fons pel projecte Centre de Natura Boskan a Santa Fe del Penedès

El Centre de Natura és un projecte d’inserció laboral i constaria d’un espai obert a les famílies amb animals de granja, zona de jocs i zona de pícnic.

L’associació penedesenca Boskan – Teràpies integratives, que es dedica a fer teràpies amb gossos i altres animals i musicoteràpia, vol tirar endavant el projecte Centre de Natura Boskan al Penedès, concretament en uns terrenys cedits per un veí a Santa Fe a través de l’ajuntament del municipi. El Centre de Natura constaria d’un espai obert a les famílies amb animals de granja, zona de jocs i zona de pícnic, que seria gestionat per l’associació amb persones amb condició de l’espectre autista, diversitat funcional i en risc d’exclusió social com a treballadors i treballadores, per afavorir així la seva inserció laboral.

Per la primera fase d’aquest projecte, l’entitat necessita 5.000 euros i, a més d’habilitar un número de compte per fer donacions (ES11 2100 0943 1702 0013 4206), ha iniciat una campanya anomenada Cafè solidari en la qual participa una trentena d’establiments, molts de l’Alt Penedès però també alguns del Vallès Occidental i de Barcelona ciutat. La informació sobre la campanya es pot trobar a la web https://boskan.net.

Boskan és una entitat sense ànim de lucre que es dedica a la promoció de la salut física, psíquica i emocional mitjançant diversos projectes d’intervenció assistida amb gossos i teràpies energètiques, alguns dels quals han estat desenvolupats per membres de l’equip de professionals que integren l’associació. Aquests professionals provenen de l’educació i l’ensinistrament caní, la psicologia, la psicopedagogia, la integració social, la música, l’art-teràpia i la biologia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: