Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Arriben les noves receptes del programa “Cuines del món” a Penedès TV

Els alumnes del PFI ‘La Forquilla’ tornen a protagonitzar la setena temporada del ‘Cuines del món a Penedès TV.

‘La Forquilla’ és un dels programes de Formació i Inserció adreçats a joves d’entre 16 i 21 anys sense el graduat d’ESO. Aquests programes tenen l’objectiu que els alumnes retornin als estudis o que s’insereixin al món laboral.

El programa ‘Cuines del món’ mostra el resultat del que han après durant el curs d’Auxiliar d’Hoteleria: cuina i servei de la restauració, a La Fassina.

Cada capítol té una durada aproximada d’uns 15 minuts i els alumnes ensenyen pas a pas com elaborar els plats que han escollit. Aquesta temporada n’hi haurà un total de 12 i, com sempre, trobarem receptes de diferents orígens: marroquines, búlgares, italianes, americanes, de la república dominicana i fins i tot de Noruega, de Mèxic i del Japó. El programes compten amb la coordinació de la xef Gemma Riera i la tutora del PFI, Aroa Murciano.

El programa es podrà veure dissabte a les 15:30 i en repetició a les 19:30 i les 23:30. Diumenge, a les: 11:30. També es pot trobar penjat en aquest enllaç

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: