Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Alternativa per Olèrdola lamenta el comportament poc democràtic d’ERC

ApO explica que ERC va interposar la setmana passada un recurs davant la Junta electoral demanant la nul·litat de la seva candidatura electoral per no ajustar-se als criteris de paritat

A través d’un comunicat, ApO explica que en el recurs ERC podria haver demanat l’esmena o rectificació de la llista (si és que un 3,5% de la de variació de la paritat és un error) quan la llista ja havia estat admesa per Junta Electoral, però enlloc d’això ha demanat la nul·litat de la llista d’Alternativa per Olèrdola. Per complir amb la paritat, expliquen des d’ApO, simplement han intercanviat posicions de dos dels membres de la llista.

ApO lamenta que ERC enlloc de demanar l’esmena de la llista, tal i com la llei electoral permet, va sol·licitar que la candidatura fos declarada nul·la. Consideren des d’ApO qie ERC pretenia guanyar vots eliminant altres opcions polítiques, evitant que els veïns del municipi poguessin votar lliurement altres candidatures presentades i anul·lar, a la vegada, el dret dels candidats a ser votats.

Alternativa per Olèrdola finalitza el seu comunicat confirmant que opten, un cop més, a la reelecció.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: