Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
90 nens i nenes de la comarca cantaran dissabte al Teatre Cal Bolet

90 nens i nenes de la comarca cantaran dissabte al Teatre Cal Bolet

Dissabte a dos quarts de set de la tarda al Teatre Cal Bolet de Vilafranca cantaires de quatre corals infantils de la comarca.

Es tracta de l’Espinguet, de Vilafranca, el Petit Vailet de la Múnia, La Bombeta Màgica de la Ràpita i El Serral de Lavern, que oferiran un concert conjunt.
Els cantaires més petits, d’entre 4 i 6 anys, interpretaran la cantata ‘Florinda, la vaca pallassa’, mentre que els de 7 a 16 anys cantaran ‘La màquina del temps’. Es tracta de dues cantates que els nens i nenes han treballat al llarg del curs i que han interpretat en les darreres setmanes en el marc de les trobades Juguem Cantant i Un pont de Caçons que organitza el Secretariat de Corals Infantils de Catalunya.
La cantata Florinda. La vaca pallassa és de Manel Justícia i els més petits de les quatre corals la van cantar la setmana passada a Vilanova, juntament amb altres corals de la vegueria Penedès. Pel que fa a la Màquina del Temps, l’autor és Arnau Tordera, músic i cantant del grup Obeses i els cantaires ja la van interpretar el passat 18 de maig a l’Auditori de Barcelona junt amb altres corals de la demarcació de Tarragona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: