Dijous, 23 de maig de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Vilafranca viurà la diada de Sant Jordi amb varietat d’activitats per a tots els públics

Com és habitual, l’acte principal serà el mercat de llibres i roses situat a la Rambla de Sant Francesc.

Cada 23 d’abril Catalunya celebra un dels dies més estimats pels catalans i catalanes, la Diada de Sant Jordi. Vilafranca s’omple d’ambient amb un gran gruix d’activitats durant tota la jornada. Des de primera hora del matí la Rambla de Sant Francesc comptarà amb el més que tradicional mercat de llibres i roses. Però, a banda de lectura i flors, trobarem des de les 12h fins les 14h i de les 18h a les 20h del vespre una parada on estaran autors i autores penedesenques signant els seus llibres. Simultàniament, a la Rambla de Nostra Senyora, hi serà present el mercat d’artesans i brocanters. Aquí s’hi faran tallers de Sant Jordi amb materials reciclats. Es tracta d’una activitat emmarcada en la campanya #AdéuPlàstics.

Com ja va passant des de fa quatre anys, el proper dimarts la vila també acollirà el Concurs de pintura ràpida, Quart Premi Vilafranca Cultura, en el que els participants escolliran diferents punts del municipi per instal·lar-se amb les seves eines de pintors i traslladar tot el que veuen en un llenç. Aquest dia també hi ha activitats per als més petits. La plaça de Sant Joan tornarà a acollir la representació amb titelles de la llegenda de Sant Jordi. Un espectacle que barreja actriu i titelles, creant una estreta relació entre elles i el públic. Es faran dues sessions, una a les 11 del matí i l’altra a les 17:30h.

La música també estarà present per Sant Jordi amb la Coral l’Espinguet. A les 18:30h a l’Església de Sant Francesc cantaran els grups menuts, mitjans i grans.

A les 19h, la Rambla de Sant Francesc acollirà una ballada de sardanes amb la música de la Cobla Catània. I per tancar la jornada, a les 20h tindrà lloc la Conferència Institucional de la Diada de Sant Jordi que enguany va a càrrec del polític català i expresident del Parlament de Catalunya, Joan Rigol. L’acte es farà al Saló de Sessions de la Casa de la Vila.

Enquesta

Del Parlamet Europeu prefereixo els grups…

Programació

Ràdio Vilafranca

01:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general

Penedès Televisió

01:30
Torna-la a tocar, Sam
Actualitat cinematogràfica
02:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
02:30
L'entrevista
Joan Huguet - president del Consell Regulador de la DO Penedès i Projecció Exterior

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: