Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca viu una diada de Sant Jordi marcada per la diversitat de les propostes literàries

Les parades de llibres instal·lades a la Rambla de Sant Francesc aquesta diada de Sant Jordi ofereixen a les persones visitants una gran diversitat de propostes literàries.

De fet, aquest any els llibreters coincideixen a afirmar que hi ha molts títols diferents que interessen als compradors.

Tot i aquesta diversitat imperant, els llibres relacionats amb el procés en l’àmbit de la no ficció i títols mediàtics com ‘El fill de l’italià’ de Rafel Nadal o ‘Fungus’ d’Albert Sánchez Piñol pel que fa a la ficció centren especialment l’atenció de la gent que s’acosta a les parades.

Tant els llibres d’autors i autores de la zona com els llibres relacionats amb la política compten amb espai propi dins les parades.

La jornada ha començat tranquil·la, tot i que els paradistes han patit a primera hora del matí per la pluja i el cel ennuvolat.

A mesura que avançava el dia el cel s’ha anat aclarint i fins i tot ha sortit el sol en algun moment. La temperatura s’ha mantingut agradable durant el matí.

L’ambient a la Rambla de Sant Francesc s’ha anat animant durant el matí i es preveu que durant la tarda hi hagi molt més moviment.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: