Dilluns, 21 de Juny de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca acollirà la segona edició del Dansòmetre del 26 d’abril al 3 de maig

El coreògraf convidat és Miquel Barcelona que presenta ‘Pelegrins’ el 3 de maig a Cal Bolet.

L’any passat va néixer, al voltant del Dia de la Dansa, el festival Dansòmetre per apropar encara més la dansa a la ciutadania. Així, a banda dels espectacles de carrer de les diferents escoles del municipi, es va voler posar en valor i donar més projecció a aquesta disciplina artística tot portant també espectacles professionals.

L’acte principal del Dansòmetre és l’exhibició de les escoles de dansa vilafranquines pels carrers de la vila. Això serà el proper 28 d’abril durant tot el dia i enguany només es comptarà amb un únic escenari a la Rambla de Sant Francesc. Simultàniament tindrà lloc, per segon any consecutiu, l’OFF Dansòmetre, un espai lliure per a ballar sense la supervisió del professorat. La filosofia és que qualsevol persona pugui ballar encara que no pertanyi a cap escola.

També tindran lloc classes magistrals al matí i a la tarda. Pel matí es farà una sessió de swing a càrrec de Swing Vilafranca i per la tarda hi haurà una classe oberta de Hip-hop amb la companyia Get Bak.

Però el Dansòmetre també compta amb espectacles professionals. Enguany el coreògraf convidat és Miquel Barcelona que presenta ‘Pelegrins’ el 3 de maig a Cal Bolet. Es tracta d’una peça que combina la dansa i la música en directe. Una mirada multidisciplinària que parla sobre la figura del pelegrí i els seus camins d’aprenentatge.

El dia 26 d’abril el teatre Cal Bolet acollirà ‘It started with a dance / Dancing graffiti’, un espectacle que barreja la dansa, l’humor i les projeccions en dues peces en les quals una ballarina “conversa” amb les imatges projectades per un artista digital que seu entre el públic.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: