Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una vintena d’autors locals signen els seus llibres en la parada que els ofereix l’Ajuntament

Des de fa 9 anys el Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca ofereix als autors locals la possibilitat de signar els seus llibres el dia de Sant Jordi en una parada a la Rambla de Sant Francesc

Una iniciativa que, com recorda la tècnica de Cultura Sílvia Amigó, va sorgir també de la voluntat dels mateixos autors de poder disposar d’un espai el 23 d’abril per poder mostrar els seus treballs.

De fet es va fer arribar la convocatòria a 39 autors, dels quals una vintena han confirmat la seva presència.

Entre els autors i autores que aquest matí eren a la rambla, s’hi trobaven alguns que per primer cop participaven d’aquesta iniciativa. La Tona Casas, il·lustradora, hi era amb el seu primer llibre i es mostrava satisfeta de viure Sant Jordi d’una manera diferent.

La poetessa Francesca Calaf era el primer cop que participa en la diada a Vilafranca, ja que ella és del Garraf. Destacava el bon ambient a la rambla.

D’altra banda, el també poeta Rafa Moreno destacava que és una bona iniciativa per poder donar a conèixer el que es publica a Vilafranca. Ell és el segon any que hi és, i ho troba molt encertat.

Els autors locals tornaran a ser a la parada a la Rambla aquesta tarda de Sant Jordi de 6 de la tarda a 8 del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: