Dijous, 2 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Setmana Santa d’activitats a l’espai jove La Nau

Un taller de la campanya ‘Adéu plàstics’, acrobàcies i estampació han omplert d’activitat l’espai jove La Nau.

Aquesta setmana santa s’ha programat tot un seguit d’activitats a l’espai jove La Nau adreçades a dues franges d’edat, de 13 a 17 anys i de 16 a 30.

Aquest dimarts a la tarda hi havia diverses propostes en marxa: un taller de la campanya Adéu plàstics sobre cosmètica natural per evitar residus plàstics d’un sòl ús, el workshop d’acrobàcies i el taller d’estampació.

Al taller de la campanya Adéu plàstics es va poder aprendre a fer pasta de dents, xampú, desodorant i d’altres productes d’higiene personal del dia a dia sense utilitzar productes químics ni envasos d’un sòl ús.

Una altra de les activitats que està tenint força èxit és el workshop d’acrobàcia que condueix l’artista de circ David Badia. Badia ofereix un petit curs d’iniciació en què les persones participants practiquen equilibris verticals, tombarelles, rodes i equilibris en parella, entre d’altres.

Pràcticament totes les activitats que s’ofereixen a La Nau aquests dies són gratuïtes, excepte el curs d’Iniciació al monitoratge en el lleure, el curs de Manipulació d’aliments i el workshop d’acrobàcies.

Per a qualsevol dubte es pot contactar directament amb l’espai jove es pot fer a través dels telèfons 93 768 38 68, 636 93 54 66 per via whatsapp o bé per correu a l’adreça

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: