Dijous, 23 de maig de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Roger Subirana presentarà el seu desè disc, ‘Symbiphonic’, amb un espectacle al cinema Kubrick

La presentació del desè disc de Subirana serà molt especial perquè s’hi uniran diverses disciplines i celebracions.

El músic i productor musical vilafranquí Roger Subirana presentarà el seu desè disc, titulat ‘Symbiphonic’, el proper 10 de maig, a dos quarts de vuit del vespre, amb un espectacle multidisciplinar al cinema Kubrick.

La presentació del desè disc de Subirana serà molt especial perquè s’hi uniran diverses disciplines i celebracions. D’una banda, la música de Subirana, acompanyada per la veu i els efectes d’Esther López, confluirà amb l’art visual de la vídeoartista penedesenca Sílvia Isach ‘Sínoca’. I, de l’altra, l’acte servirà per celebrar el 25è aniversari del cinema Kubrick amb un particular homenatge al cineasta que li dona nom i a una de les seves pel·lícules emblemàtiques, ‘2001 Odissea del espacio’.
El músic ho explicava aquest dimarts abans de l’acte de presentació del llibre d’Isabel del Pilar Valero ‘Tessel·les’, en el qual va participar.

Subirana ha composat a ‘Symbiphonic’ 16 temes que certifiquen la unió entre l’orgànic, els sons de la natura i els instruments clàssics, i l’artificial, amb els sons provinents de l’electrònica i els sintetitzadors. Amb un títol que prové de la unió entre simbiosi i simfonia, la música de ‘Symbiphonic’ retrata també la relació que s’estableix entre un músic i la seva música.

Una de les particularitats d’aquest nou treball de Subirana és l’ús de la tecnologia d’àudio 3D, amb l’ús del software Ambeo Orbit. D’aquesta manera, si s’escolta la música amb auriculars, en alguns temes es pot experimentar el so amb sensació de tres dimensions.

Enquesta

Del Parlamet Europeu prefereixo els grups…

Programació

Ràdio Vilafranca

01:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general

Penedès Televisió

01:30
Torna-la a tocar, Sam
Actualitat cinematogràfica
02:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
02:30
L'entrevista
Joan Huguet - president del Consell Regulador de la DO Penedès i Projecció Exterior

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: