Dissabte, 22 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Renovació de càrrecs a la JNC de la Vegueria Penedès

Renovació de càrrecs a la JNC de la Vegueria Penedès

Martí Compte i Jan Butí són nous Coordinador Territorial i President d’Assemblea de la JNC Vegueria del Penedès

El vilafranquí, Martí Compte, i el vilanoví, Jan Butí, prenen el relleu de l’organització juvenil a la Vegueria del Penedès després de dos anys de mandat amb el lideratge d’Oriol Bertran com a Coordinador i d’Albert Bonet de President d’Assemblea.
Després del XXè Congrés de la Joventut Nacionalista de Catalunya, a Reus, corresponia renovar tots els òrgans territorials de l’organització. Després d’un procés de primàries, on es van presentar dues candidatures, l’Assemblea territorial de la Vegueria va decidir atorgar la seva confiança al projecte encapçalat per en Martí Compte i en Jan Butí, amb prop del 80% dels vots. Totes dues parts coincideixen en dir que “existeixen visions diferents de com assolir el mateix objectiu, i és que el Penedès sigui un referent per l’organització i el país”.
Els principals eixos del pla de mandat, de la nova capdavantera penedesenca, es basen en reforçar-se internament, ajudant a créixer als municipis i les comarques; i en aconseguir més presència externa creant discurs propi, utilitzant les xarxes socials d’altaveu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: