Dijous, 21 de Novembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Poble Actiu-CUP als Monjos valora positivament aquest 4 anys i encara amb il·lusió els propers

Poble Actiu-CUP als Monjos valora positivament aquest 4 anys i encara amb il·lusió els propers

El dissabte passat, l’assemblea de Poble Actiu-CUP de Santa Margarida i Els Monjos va dur a terme l’acte de fi de mandat, i la presentació dels nous objectius municipalistes per els propers 4 anys.

L’acte va comptar amb la presència de l’ex-diputada Mireia Vehí, qui va posar de relleu la feina de formiguetes duta a terme aquests darrers quatre anys per una jove assemblea, com la dels Monjos.

Des de la CUP dels Monjos consideren que tot i la dificultat que suposa treballar en un ajuntament amb una majoria absoluta quan s’està a l’oposició, han pogut anar fent calar el seu discurs. Totes les membres del grup han decidit continuar endavant amb el projecte, tot i ser realistes en el fet de no haver pogut incidir més en les decisions dels plenaris donada la situació de majoria absoluta del partit socialista.

El grup es mostrava satisfet de la feina feta els darrers anys i de la incidència en la institució d’una política de carrer, jove i dinàmica, més participativa, transformadora i que converteix idees en realitats.

De la mateixa manera que la primera legislatura, l’Assemblea de Poble Actiu – Candidatura d´Unitat Popular de Santa Margarida i els Monjos continua reivindicant aquesta manera de fer política, des del carrer, planera, de manera horitzontal i lliure de personalismes.

El nou equip de la candidatura Poble Actiu-CUP serà presentat els propers dies, amb tota la força i la determinació de promoure una nova manera de governar el municipi, més participativa, oberta i transversal.

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
El cinema de la setmana
La cartellera, amb Josep Ferrer i Toni Inglada
21:00
Un dia de rock
Programa de rock

Penedès Televisió

20:00
Al dia Anoia - Penedès - Garraf
Les notícies de la Vegueria Penedès
20:30
Esport comarcal
Hoquei. Noia - Palafrugell
21:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: