Dijous, 23 de maig de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

PhotoPensa recull una trentena d’imatges en una exposició a la Capella Sant Joan

L’exposició PhotoPensa permet veure una selecció de trenta fotografies que s’obren a la reflexió filosòfica a la Capella de Sant Joan.

La inauguració de l’exposició tenia lloc aquest dimecres a la tarda a la Capella. PhotoPensa ha reunit 30 de les més de 160 fotografies que han estat presentades per persones de totes les edats. Són imatges per fer pensar l’ocasional visitant, una oportunitat per veure altres visions de la realitat, sovint amb una mirada trencadora.

L’exposició també va permetre veure diversos vídeos, entre els quals un sobre l’obra de l’escultor Jaume Plensa, com destacava el regidor de Cultura Raimon Gusi.

PhotoPensa va néixer l’any passat amb el VilaPensa adreçada als estudiants de secundària però, enguany, la iniciativa ha quedat oberta a tothom i ha evolucionat amb un concurs. Un jurat ha escollit les millors fotos. En categoria d’estudiants, el premi ha estat per una imatge de Sergi Grau que fa referència a les xarxes socials i a com amaguen la veritat rere les emoticones. En categoria lliure, el premi ha estat per a Gemma Alegre amb un treball també sobre les xarxes socials que presenta dos personatges embolicats per xarxes.

També hi ha hagut accèssits: en categoria estudiant per a Pol Fortuny i Fabián Aranda i en categoria lliure per a Gemma Alegre, que suma un segon reconeixement, i per Jep Bargalló.
Les persones que s’acostin a la Capella Sant Joan fins diumenge també podran votar quina és la que consideren la millor imatge de l’exposició per determinar el premi del públic del PhotoPensa.

Enquesta

Del Parlamet Europeu prefereixo els grups…

Programació

Ràdio Vilafranca

01:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general

Penedès Televisió

01:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
01:30
Torna-la a tocar, Sam
Actualitat cinematogràfica
02:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: