Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Penedès Televisió i Vinseum signen un conveni per ajudar a donar més visibilitat al VilaPensa

El conveni vol ajudar a donar promoció i visibilitat a les activitats que s’organitzen al voltant del Vilapensa, i permetrà gaudir d’alguns dels debats en directe per Penedès Televisió.

El president de Vinseum, Joan Tarrada; i el president de Sercom, Raimon Gusi, han signat aquest passat dijous un conveni de col·laboració amb la voluntat de potenciar la difusió i la visibilitat del Festival de Pensament del Penedès, el VilaPensa.

Vinseum, el Museu de les Cultures del Vi de Catalunya vol potenciar la difusió de les activitats que organitza, entre aquestes el VilaPensa. D’altra banda, Sercom que gestiona Penedès Televisió, té entre els seus objectius donar la màxima difusió a les activitats culturals que es fan a Vilafranca.

Des de Sercom, com explicava el seu president Raimon Gusi, la intenció és garantir la projecció del Festival i donar-li suport i rellevància.

Vinseum, per la seva banda, cedeix els drets d’imatge d’aquestes activitats a Penedès TV per tal que en pugui fer ús i difusió. Un fet que, com explicava Joan Tarrada, servirà també per què tothom pugui gaudir del Festival.

El VilaPensa tindrà lloc a Vilafranca entre 2 i el 7 d’abril, i els actes principals es desenvoluparan a l’Auditori del Vinseum enguany amb el lema ‘A la recerca de la felicitat’.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: