Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Partits polítics aprofiten el mercat dels dissabtes per intercanviar opinions amb els ciutadans

Ja fa algunes setmanes que a la rambla de Vilafranca i coincidint amb el mercat dels dissabtes, alguns partits polítics munten parades informatives.

Aquest cap de setmana no ha estat excepció i s’hi havia força. A la d’ERC amb presència de diversos membres de la llista a les properes eleccions. La candidata Mònica Hill, assenyala que és una bona manera d’acostar-se a la ciutadania.

A la parada de Vilafranca en Comú s’aprofitava per anunciar l’acte de presentació de la llista que té lloc aquest dimarts, i també per validar l’ordre dels candidats.

Per la seva banda a la parada del PP recollien signatures per donar suport a la seva proposta de portar als jutjats la penjada de símbols a la institució municipal. El candidat, Miquel Tarrada, es mostra satisfet que per odre de la junta electoral s’hagin despenjat, però considera que s’hauria de mantenir tot l’any.

I també Ciutadans són molt actius les darreres setmanes al mercat de Vilafranca. Ja van concórrer a les eleccions l’any 2007 i anuncien que presentaran llista a la capital de l’Alt Penedès.

Des de la direcció de Barcelona Ciutadans encara no ha validat la llista i per això no han anunciat qui serà el cap de llista a Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: