Diumenge, 4 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

‘Ovelles’, de Yago Alonso i Carmen Marfà, ha omplert Cal Bolet

‘Ovelles’, de Yago Alonso i Carmen Marfà, ha omplert Cal Bolet en la seva primera funció fora de la sala Flyhard.

La funció d’aquest diumenge a la tarda arribava amb les entrades exhaurides de feia setmanes. ‘Ovelles’ és una producció de la Flyhard que començava la seva gira a Cal Bolet, després d’un procés d’adaptació al format de teatre a la italiana. El dissabte es feia un assaig obert i diumenge tenia lloc la funció.
Poc abans de la representació els autors i directors de l’obra, Yago Alonso i Carmen Marfà, parlaven de l’experiència de l’assaig obert i l’adaptació.

A ‘Ovelles’, el Víctor, l’Alba i l’Arnau són tres germans de Barcelona que es troben per decidir què fer amb una insòlita herència: un ramat d’ovelles. Però aviat s’adonaran que el que semblava un regal caigut del cel pot capgirar la seva realitat. Aferrats a unes vides que no els satisfan, s’enfronten a una decisió que posarà a prova la seva relació de germans.

‘Ovelles’ reflexiona, en clau d’humor, sobre la frustració d’una generació molt marcada per la crisi. De com fer front a la decepció i de la permanent necessitat de reinventar-nos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: