Dijous, 23 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Noel Viñas és el cap de llista de la CUP a Vilafranca per les properes eleccions municipals

La CUP ha presentat aquest dissabte la llista i el programa electoral amb què concorrerà a les eleccions municipals del 26 de maig, en un acte a la plaça Milà i Fontanals.

La llista, que l’encapçalaran Noel Viñas, Maria Ramon, Txus Magallón, Laia Santís i Vanessa Rafecas, ha estat ratificada prèviament en una Assemblea Oberta, així com el codi ètic que han de seguir els candidats i el programa electoral amb què la formació es vol convertir en una alternativa a l’actual govern.
Noel Viñas destaca que és una responsabilitat encapçalar la llista, però que l’entoma amb molta il.lusió, i també amb unes línies clares de que la CUP no pactarà amb cap de les dues formacions polítiques de l’actual govern.

El candidat cupaire a l’alcaldia de Vilafranca remarca que els eixos bàsics del seu treball passen per les polítiques d’habitatge i els drets socials.
El compromís col·lectiu de la CUP és treballar des de la Unitat Popular, de baix cap a dalt i des de l’esquerra, per posar la vida i els drets socials fonamentals al centre de l’agenda política, propiciar la democràcia directa i la capacitat de decidir-ho tot.
La candidatura assegura que és des dels municipis on s’ha de seguir lluitant per la millora de les condicions de vida de la gent i per generar un nou moment favorable per la plena autodeterminació dels Països Catalans.

Noel Viñas té 30 anys, viu al barri de la Barceloneta. Actualment és militant de la CUP i soci del Casal Popular de Vilafranca i treballa realitzant tallers per la igualtat de gènere i la prevenció de la violència de gènere a Instituts. L’acompanyen el els següents llocs de la llista Maria Ramon, de 34 anys i veïna del barri de la Barceloneta. És graduada en Humanitats i Postgraduada en Tecnologies d’edició digital. En el número 3 Txus Magallón, de 55 anys i veí del barri del Centre, és activista social a diferents organitzacions locals, nacionals i internacionals. La primera regidora de l’actual grup municipal que va a la llista és la Laia Santís en el número 4 i en la cinquena posició hi ha la Vanesa Rafecas, de
41 anys i veïna del barri de Sant Julià, és activista en diferents associacions de cooperació amb el poble sarahui. La llista la clou en el número 21 l’actual regidor portaveu de la CUP, Marcel Martínez.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: