Dimecres, 1 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Marroc i Egipte prenen força com a destinacions turístiques aquesta Setmana Santa

Tradicionalment les dates de Setmana Santa han estat aprofitades per fer escapades i petits viatges, tot i que sembla que cada cop més el sector dels viatges també es desestacionalitza.

En aquesta època de l’any hi ha dos tipus bàsics de sortides. D’una banda qui disposa només dels dies que són festius, i que aprofiten per fer escapades bàsicament a ciutats europees; i d’altra banda els qui poden agafar pràcticament una setmana i que fan sortides a destinacions més llunyanes. Des de Viatges Índic, Jordi Mañe comenta que una de les destinacions d’aquest any ha estat el Marroc.

Mañé considera que en aquestes dates es busca sortides d’una certa proximitat, tot i disposar de més dies, i cada cop més també condicionades per la situació política i social que es viu en els països de destinació.

Malgrat tot hi ha clàssics, com podria ser Nova York, que sempre estan en cartera, com explica Laura Pascual de Panda Viatges. En el seu cas també aquest any però han tingut força demanda per Egipte, que s’ha recuperat després d’uns anys a la baixa.

Pascual coincideix en reconèixer que cada cop més la get viatge fora del que fins ara eren les èpoques tradicionals, com Setmana Santa, l’estiu o les festes de Nadal i cap d’any. Hi ha bones oportunitats i opcions durant tot l’any.

Un altra qüestió que també s’ha consolidat, és l’anticipació en la consulta i reserva de viatges. En aquests moments ja hi ha molta venda de cara a les vacances d’estiu, ja que els clients són conscients que es poden aconseguir millors preus.

Una anticipació que va de la mà també de tenir més informació a l’hora de demanar una destinació i la consciència de que és millor no esperar al darrer moment.

Unes dates, les de Setmana Santa, que serveixen doncs per desconnectar i que força gent aprofita per fer una escapada en funció de la seva disponibilitat a destinacions més o menys llunyanes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: