Dilluns, 23 de Setembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Escola Arsenal i l’Eugeni d’Ors disposen del servei d’assessorament i reconeixement formatiu

L’Ajuntament vilafranquí té la voluntat que Vilafranca esdevingui una ciutat orientadora.

El consistori vol acompanyar els ciutadans i ciutadanes en les diferents transicions que es poden trobar al llarg de la seva vida a nivell acadèmic i laboral. Actualment són dos els centres que ofereixen un servei d’assessorament formatiu i de reconeixement i titulació a persones que tinguin experiència en algun àmbit laboral. Es tracta de l’Escola d’Art Arsenal i l’Institut Eugeni d’Ors. Per l’Arsenal és un servei relativament nou.

Des de l’Institut Eugeni d’Ors fa 7 anys que donen aquest servei als usuaris i estan molt satisfets dels resultats. Les dades parlen per sí soles: en un període de 6 mesos una persona pot obtenir una titulació. Actualment ofereixen el servei tant als usuaris com a les empreses. En aquest sentit, el regidor de promoció econòmica, Joan Manel Monfort, destacava que el servei incrementa també el valor de les empreses.

Per tancar la roda de premsa de presentació del servei, la regidora d’ensenyament de l’Ajuntament de Vilafranca, Xell Montserrat agraïa la voluntat dels centres d’anar més enllà i no quedar-se només en impartir classes. Destacava la importància de fer aquesta funció d’assessorament, acompanyament i orientació. Properament s’espera que l’Escola d’Enoturisme pugui assumir també aquest nou servei.

Programació

Ràdio Vilafranca

06:00
Sons a cau d'orella
Havanera i cant de taverna
07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

06:30
Poemes pel Penedès
Espai musical dedicat als poemes d’autors penedesencs
07:00
Notícies en xarxa
Informació general del país
08:30
Tertúlia d'actualitat
Debat amb experts penedesencs

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: