Dijous, 23 de maig de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

L’Escola Arsenal i l’Eugeni d’Ors disposen del servei d’assessorament i reconeixement formatiu

L’Ajuntament vilafranquí té la voluntat que Vilafranca esdevingui una ciutat orientadora.

El consistori vol acompanyar els ciutadans i ciutadanes en les diferents transicions que es poden trobar al llarg de la seva vida a nivell acadèmic i laboral. Actualment són dos els centres que ofereixen un servei d’assessorament formatiu i de reconeixement i titulació a persones que tinguin experiència en algun àmbit laboral. Es tracta de l’Escola d’Art Arsenal i l’Institut Eugeni d’Ors. Per l’Arsenal és un servei relativament nou.

Des de l’Institut Eugeni d’Ors fa 7 anys que donen aquest servei als usuaris i estan molt satisfets dels resultats. Les dades parlen per sí soles: en un període de 6 mesos una persona pot obtenir una titulació. Actualment ofereixen el servei tant als usuaris com a les empreses. En aquest sentit, el regidor de promoció econòmica, Joan Manel Monfort, destacava que el servei incrementa també el valor de les empreses.

Per tancar la roda de premsa de presentació del servei, la regidora d’ensenyament de l’Ajuntament de Vilafranca, Xell Montserrat agraïa la voluntat dels centres d’anar més enllà i no quedar-se només en impartir classes. Destacava la importància de fer aquesta funció d’assessorament, acompanyament i orientació. Properament s’espera que l’Escola d’Enoturisme pugui assumir també aquest nou servei.

Enquesta

Del Parlamet Europeu prefereixo els grups…

Programació

Ràdio Vilafranca

00:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
01:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria

Penedès Televisió

00:30
Parlem d'hoquei
Tertúlia d'àmbit penedesenc, amb Xavi Gonzàlez.
01:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
01:30
Torna-la a tocar, Sam
Actualitat cinematogràfica

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: