Divendres, 19 de Juliol de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Escola Arsenal i l’Eugeni d’Ors disposen del servei d’assessorament i reconeixement formatiu

L’Ajuntament vilafranquí té la voluntat que Vilafranca esdevingui una ciutat orientadora.

El consistori vol acompanyar els ciutadans i ciutadanes en les diferents transicions que es poden trobar al llarg de la seva vida a nivell acadèmic i laboral. Actualment són dos els centres que ofereixen un servei d’assessorament formatiu i de reconeixement i titulació a persones que tinguin experiència en algun àmbit laboral. Es tracta de l’Escola d’Art Arsenal i l’Institut Eugeni d’Ors. Per l’Arsenal és un servei relativament nou.

Des de l’Institut Eugeni d’Ors fa 7 anys que donen aquest servei als usuaris i estan molt satisfets dels resultats. Les dades parlen per sí soles: en un període de 6 mesos una persona pot obtenir una titulació. Actualment ofereixen el servei tant als usuaris com a les empreses. En aquest sentit, el regidor de promoció econòmica, Joan Manel Monfort, destacava que el servei incrementa també el valor de les empreses.

Per tancar la roda de premsa de presentació del servei, la regidora d’ensenyament de l’Ajuntament de Vilafranca, Xell Montserrat agraïa la voluntat dels centres d’anar més enllà i no quedar-se només en impartir classes. Destacava la importància de fer aquesta funció d’assessorament, acompanyament i orientació. Properament s’espera que l’Escola d’Enoturisme pugui assumir també aquest nou servei.

Enquesta

Per part del CNI, els atemptats de Catalunya de 2017 van ser...

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
Amplirock
Musical amb Oriol Romeu
21:00
Temps de festa
Musical amb Xavi Ruiz

Penedès Televisió

20:00
Al dia Anoia - Penedès - Garraf
Les notícies de la Vegueria Penedès
20:30
Copa Penedès TV
Vilafranca vermell - Arboç
21:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: