Diumenge, 29 de Març de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les inscripcions al Casal d’Estiu de Sant Sadurní es poden fer del 24 d’abril al 3 de maig

Del 24 d’abril al 3 de maig s’obre el termini d’inscripció a l’edició 2019 del Casal d’Estiu, que s’adreça a nens i joves nascuts entre els anys 2005 i el 2015.

El full de sol·licitud, acompanyat de la documentació pertinent, s’haurà de presentar a l’edifici de l’Índex.

L’horari del Casal serà de nou a una i de tres a cinc i es durà a terme a l’escola La Pau – pels nascuts del 2012 al 2015 – i a l’Institut escola Jacint Verdaguer – pels nascuts del 2005 al 2011-. Comptarà amb servei d’acollida i de menjador. El Casal d’Estiu 2019 s’iniciarà el 25 de juny i es prolongarà fins al 19 de juliol.

També del 24 d’abril al 3 de maig s’obre el termini de preinscripció a la Zona 5, un servei complementari al Casal que es durà a terme del 22 al 26 de juliol, sempre que hi hagi un mínim de sol·licituds. S’adreça també a infants i joves nascuts entre els anys 2005 i 2015 i es farà en horari de matí, de nou a una. Hi haurà servei de carmanyola, és a dir que els inscrits portaran el menjar de casa i se’ls escalfarà al moment de dinar, i també servei d’acollida. Aquesta activitat compta amb uns preus especials i diferents als fixats per al Casal d’Estiu.

Per a més informació es pot consultar el web de l’Ajuntament de Sant Sadurní.

Properament, Penedès Televisió emetrà en Alta Definició (HD)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: