Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’enganxada de cartells ha donat el tret de sortida a la campanya de les eleccions del 28A

L’inici de la campanya per les eleccions generals ha començat amb bon ambient a Vilafranca en una nit on el temps va acompanyar.

Junts per Catalunya enganxava els primers cartells a la plaça Penedès. El penedesenc Joan Marc Galimany va en el número 12 de la llista per Barcelona. Entre els lemes de campanya hi ha ‘Tu ets la nostra força’. Al capdavant de la llista hi ha Jordi Sánchez i Laura Borràs, un tàndem que Galimany destaca per assolir un bon resultat.

Els socialistes també han iniciat l’enganxada a la Plaça del Penedès. El candidat a la reelecció, Pedro Sánchez, es presenta amb l’eslògan ‘Fes que passi’. Francisco Romero explica que l’objectiu és poder continuar amb l’agenda social i el diàleg.

Per la seva banda ERC va iniciar la campanya al peu del monument a Milà i Fontanals. El candidat és Oriol Junqueras i al cartell s’hi acompanya la seva imatge amb el lema ‘Va de llibertat’. Pol Pagès explica que és inconcebible que hi hagi polítics a la presó per haver posat urnes.

Els comuns van iniciar la campanya al carrer Indústria, a tocar de la Plaça de la Vila, enganxant cartells amb la imatge dels candidat d’En Comú Podem, Jaume Asens i també d’Ada Colau. L’eslògan és ‘Guanyar per avançar’. Ramon Arnabat explica que es vol sumar forces per avançar socialment.

I els membres del PP van iniciar l’enganxada a l’Avinguda de Tarragona. Amb la imatge de Pablo Casado i el lema ‘Valor seguro’. Miquel Tarrada es mostrava optimista i parlava de possibilitats de guanyar les eleccions. També apuntava, en cas de governar, una rebaixa fiscal.

I membres de Ciutadans també van fer enganxada de cartells, iniciant-la a la plaça Constitució. El cartell d’Albert Rivera s’acompanya de la paraula
‘Vamos’. Eladio García expliaca que l’objectiu és evitar que Pedro Sánchez governi i a nivell de Vilafranca ampliar els darrers resultats.

Es tracta d’unes eleccions amb moltes incerteses per els resultats, però els diferents partits que hi concorren han iniciat amb ànims la campanya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: