Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Ajuntament de Vilafranca col·laborarà amb la Fundació Pau Casals

L’Ajuntament de Vilafranca col·laborarà amb la Fundació Pau Casals

Vilafranca i la Fundació Pau Casals signen un conveni en el marc del programa “Pau Casals i els Municipis de Catalunya”, per donar suport a la Fundació i ajudar a promoure el seu llegat.

L’Ajuntament de Vilafranca i la Fundació Pau Casals signaran el proper 11 d’abril un conveni en el marc del programa “Pau Casals i els Municipis de Catalunya” que permetrà els veïns de Vilafranca visitar gratuïtament el Museu Pau Casals en el període 2019-2021.

Mitjançant aquest programa es vol mantenir viu el record i els valors que Pau Casals va defensar, impulsant que les noves generacions coneguin una de les figures més universals de cultura catalana. Pau Casals va crear a l’any 1972 una Fundació que porta el seu nom i va llegar a Catalunya la Vil·la Casals situada a la platja de Sant Salvador (El Vendrell), avui convertida en museu. Es tracta d’un dels 10 millors museus d’Europa dedicats a un músic. A més de la preservació del llegat del Mestre, la Fundació promou la difusió dels valors de la música i el seu compromís amb la dignitat de les persones, i desenvolupa projectes de suport als joves violoncel·listes.

La col·laboració i el suport de l’Ajuntament a la Fundació Pau Casals ajudarà que la Fundació pugui continuar desenvolupant la seva tasca cultural, social i musical, i fer arribar a les joves generacions el llegat viu d’un dels noms més universals de la cultura catalana.

La signatura del conveni es farà el proper 11 d’abril, a les 8 del vespre, a l’auditori de VINSEUM, en un acte obert a tothom.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: