Diumenge, 2 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Jove de Tarragona en lloc dels Minyons, principal novetat de Sant Fèlix 2019

Els administradors donaven a conèixer dilluns el cartell de la diada castellera de Sant Fèlix, i anunciaven que al costat dels Verds enguany hi haurà les dues colles vallenques i la Jove de Tarragona

Acompanyats de Jordi Bertran, que tornarà a exercir per quart any com a cap de plaça, els responsables d’organitzar la festa van explicar que no ha estat fàcil prendre la decisió. Partint de la base que a Sant Fèlix hi han de ser quatre de les millors colles del moment, van centrar-se en parlar amb Castellers de Vilafranca, Vella de Valls, Joves de Valls, Jove de Tarragona i Minyons de Terrassa. Finalment, i tenint presenta la trajectòria i dinàmiques de les darreres temporades es van decidir per els Verds, les dues colles vallenques i la Jove Xiquets de Tarragona, com argumentava Josep Batet.

A preguntes de la premsa, que va recordar que l’any passat la Jove de Tarragona va declinar participar en la diada, els cinc administradors d’enguany han remarcat que cada any la negociació amb les colles és diferent. Els administradors canvien cada any, i en el cas de la colla tarragonina, els seus responsables també han canviat enguany. Guillem Codorniu

En relació als Minyons de Terrassa, Codorniu ha explicat que es va parlar amb ells també, i que tenien bona predisposició com sempre per venir a Sant Fèlix però que havien de decidir deixar una colla fora i en aquest cas van decantar-se per els Minyons.

A partir d’ara, un cop definit el cartell per Sant Fèlix, les colles convidades ja preparen una de les cites més destacades del calendari casteller, i des de l’organització com explicava Jordi Bertran es començarà a analitzar amb elles quines millores cal contemplar i aplicar de cara al 2019 respecte el que es va fer l’any passat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: