Dimecres, 29 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP de Vilafranca fa balanç del mandat polític en la quinzena edició de la revista L’arrel

A les portes de les eleccions municipals, han volgut fer un repàs a la tasca duta a terme pel seu grup municipal els darrers quatre anys i apuntar algunes de les qüestions que consideren bàsiques.

Aquesta publicació va néixer de la necessitat de la CUP de fer públic el treball que fan tant dins com fora de l’Ajuntament, al mateix temps que fer crítica social i explicar el seu ideari polític. Aquesta que presentaven dimecres al matí era la quinzena edició de L’arrel, on bàsicament se centren en fer balanç del mandat municipal que ara finalitza. Maria Ramon, número 2 de la CUP per les properes municipals, acompanyada del cap de llista Noel Viñas i del número 3 Txus Magallón, explicava que a les portes de l’inici de la campanya han considerat que era una bona eina per explicar-se. La part central de la revista és una entrevista a l’exdiputada de la CUP Anna Gabriel, actualment a l’exili.

La publicació, amb portada il·lustrada per Lluís Masachs, comença amb una presentació de l’ideari de la CUP a Vilafranca, i després fa diverses reflexions sobre temes com el feminisme, la problemàtica de l’habitatge, la lluita per els drets socials i les llibertats polítiques, i la segregació escolar a Vilafranca.

Finalment es fa un balanç dels darrers quatre anys de govern de Convergència i PSC a Vilafranca, considerant que s’ha utilitzat la majoria absoluta que els garantia aquest acord per governar sense tenir en compte els grups de l’oposició. De la publicació se n’han fet 10.000 exemplars que es repartiran aquests propers dies per tots els habitatges de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: