Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La cooperativa Entrem-hi és reconeguda amb el premi Salvador Armendares que atorga ERC

Dissabte al migdia els republicans vilafranquins celebraven el dinar de la República, en la proximitat del 14 d’abril, i atorgaven per onzè any el premi Salvador Armendares.

Un guardó que van instaurar per reconèixer entitats o persones de la vila que han fet tasques destacades en favor de la societat; però que com recordava la regidora d’ERC a l’Ajuntament de Vilafranca Mònica Hill, vol servir també per recordar els ideals i valors republicans.

En aquesta ocasió, el jurat que atorga el guardó ha escollit com a guanyador de l’edició del 2019 la cooperativa Entrem-hi tot valorant la seva tasca de suport i ajuda a persones en risc d’exclusió social. Les cooperatives Nou Verd i Nou set formen part del grup Entre-hi a l’Alt Penedès, i Xavier Vallès com a president de Nou Verd es mostrava satisfet de rebre aquest reconeixement. Explicava que serveix també per visibilitzar una tasca com la seva, que se centra molt en el dia a dia i que sovint passa desapercebuda per a molta gent.

El parc del Tívoli va ser l’espai que va acollir aquesta festa d’ERC a Vilafranca, amb la qual any a any volen recordar la proclamació de la segona República el 14 d’abril de 1931.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: