Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Biblioteca Torras i Bages organitza la tretzena Fira solidària Llibres per aliments

Els aliments recollits aniran destinats a famílies de Vilafranca que reben suport del Banc d’aliments.

La iniciativa afronta la seva tretzena edició amb molt bona resposta, com ve sent habitual. La fira solidària Llibres per aliments permet bescanviar aliments per llibres procedents de donatius que es fan a la biblioteca vilafranquina. Té lloc fins al 27 d’abril a la planta baixa de la biblioteca.
La directora de la Torras i Bages, Núria del Campo, explica que la biblioteca té una política de donatius molt clara: només accepten llibres nous o fons locals. Però aprofiten materials d’altres perfils per a iniciatives com Llibres per aliments.

Del Campo apunta que la fira té una doble finalitat, a banda de recollir aliments per a les famílies que reben suport del Banc d’aliments de Vilafranca.

Per participar a la fira Llibres per aliments només cal portar productes de fàcil conservació com llet, oli, sucre, farina, pasta, tonyina o sardines en llauna, galetes, cacau en pols, cereals, llegums o arròs, i a canvi, es pot escollir un llibre de la fira. Els aliments recollits aniran destinats a famílies de Vilafranca que reben suport del Banc d’aliments.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: