Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La 51a Cantada de Caramelles de Vilafranca es farà divendres al claustre dels Trinitaris

Un total de sis grups oferiran les seves caramelles al renovat espai del Claustre dels Trinitaris a partir de 2/4 de 8 del vespre d’aquest divendres.

Divendres 26 d’abril se celebrarà la 51a edició de la cantada de Caramelles de Vilafranca. Un total de sis formacions corals participaran en aquesta tradicional trobada que des de fa uns anys se celebra la setmana posterior a la festivitat de la Pasqua Florida.

Tradició i noves tendències, amb caramelles típiques, adaptacions de temes coneguts i cançons amb temàtica local, coincidiran al recentment restaurat espai del claustre dels Trinitaris de la mà de sis grups de cantaires generacionalment ben variat: La Societat Coral El Penedès, la coral del casal d’Avis del Tívoli, l’Agrupament Escolta Pere II i Sta. Maria de Foix, el Moviment Infantil de Vilafranca MIV, el grup Tornavisos i la nova incorporació del grup infantil Tornavisos Kids.

La cantada de caramelles està organitzada pel Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, tindrà lloc al claustre dels Trinitaris i començarà a 2/4 de 8 del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: