Dijous, 14 de Novembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
JxSt Quintí presenta el projecte liderat per Bernat Catasús, l’alcaldable més jove de Catalunya

JxSt Quintí presenta el projecte liderat per Bernat Catasús, l’alcaldable més jove de Catalunya

El passat dissabte a la plaça dels Avis de Sant Quintí de Mediona més d’un centenar de persones va assistir a l’acte de presentació de la llista de Junts Per Sant Quintí.

L’acte va tenir una primera part on Bernat Catasús i els membres de la candidatura van presentar les àrees temàtiques que conformen el projecte.
Respecte economia, la candidatura posa el focus en l’ajuda al comerç local i en la consolidació del polígon industrial, ajudant i facilitant la incorporació d’una tercera gran empresa. En l’àmbit cultural, es va fer ressò de la necessitat de donar suport a les entitats folklòriques, en la millora de condicions de l’escola de música i en la voluntat de recuperar les festes populars assenyalades com el cap d’any i la castanyada.
Pel que fa a gent gran, Junts Per Sant Quintí es compromet a posar en marxa el centre de dia per a la gent gran. Així mateix, contemplen l’adequació d’un espai per a que els joves del municipi. També es va fer incís en la importància de crear la regidoria de joventut, actualment inexistent.
Finalment, pel que fa a els esports, Junts Per Sant Quintí proposa la construcció de nous vestuaris i graderies al camp de futbol i una sala annexa al poliesportiu on s’hi puguin fer activitats com spinning, zumba, gimnàs, entre d’altres. Bernat Catasús, va fer pública la llista, que en els priomers llocs compta amb Josep Maria Poch, Jordi Poch, Mireia Renom, Marc Busquets i Salvador Pauné.

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
El cinema de la setmana
La cartellera, amb Josep Ferrer i Toni Inglada

Penedès Televisió

17:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
17:30
Aventura't
Activitats i esports a l'aire lliure
18:00
L'informatiu LSC
L'actualitat diària, en llengua de signes catalana

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: