Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Joan Anton Alòs serà el pregoner de la Festa Major de la Granada

Joan Anton Alòs serà el pregoner de la Festa Major de la Granada

Alòs ha estat enguany el granadenc escollit per ser el pregoner de la Festa Major de la Granada, que tindrà lloc com és habitual el segon cap de setmana de juliol.

Te cinquanta-cinc anys, és casat i pare de dos fills. Transportista autònom, ha estat sempre una persona vinculada al món associatiu local; prova d’això en són les diferents entitats culturals i esportives on hi ha estat present al llarg de la seva vida, com la Colla de Bastoners, Comissió de Reis, Societat cultural i recreativa El Casal, AMPA de l’Escola Jacint Verdaguer, Consell Escolar, Grup d’opinió i Club de Futbol La Granada.
Serà el pregoner número 28 d’ençà que l’any 1992 es va incloure fer el pregó en el programa de la Festa Major.
Afeccionat a llegir i gran amant de la història local, té en propietat una col·lecció de programes antics de la festa i un extens arxiu de fotografies diverses del poble de la Granada que comparteix públicament a l’espai ‘el marc d’un temps’ dels butlletins municipals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: