Dilluns, 26 d'Agost de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Giró i Barrios presenten la candidatura promoguda per l’ANC a les eleccions de la Cambra

Ramon Giró i Pere Barrios han presentat a Vilafranca la candidatura col·lectiva independentista a la Cambra de Barcelona.

Aquest dijous al vespre tenia lloc a l’auditori del Vinseum la presentació de la candidatura al Penedès amb la participació dels candidats Ramon Giró, de Jaume Giró i Giró, S.L., i Pere Barrios, de Recam Làser, S.L.

La candidatura ‘Les cambres: eines de país’ busca traslladar veus independentistes a les eleccions a les cambres de comerç catalanes, en aquest cas la de Barcelona, que es duran a terme el proper 8 de maig. Del 2 al 7 de maig es pot votar telemàticament. Es tracta d’una candidatura col·lectiva de 40 empresaris, cadascun en el seu epígraf corresponent del seu sector de negoci.

La iniciativa, en la qual hi participa l’Assemblea Nacional, a més d’altres entitats com el Cercle Català de Negocis, Sobirania i Justícia i la Fundació Catalunya Estat, s’emmarca dins la campanya Tu Votes, Tu Comptes, que ha impulsat l’ANC.

Ramon Giró és l’únic candidat de les comarques de l’Alt, el Baix Penedès i el Garraf. Destacava que la Cambra pot ser una eina per «crear base de país» i es mostrava il·lusionat per ampliar la participació en unes eleccions en les que, històricament, n’hi ha poca.

Per la seva part, Pere Barrios destacava que tenen les sensació que les coses estan canviant des que han presentat la candidatura.

La candidatura es presenta amb la voluntat de governar i dirigir la cambra i els seus representants diuen que ja es discutirà més endavant qui en serien el o els presidents.

Programació

Ràdio Vilafranca

09:00
Penedès d'estiu
Magazín d'estiu, amb Clàudia Climent
12:00
La música de la meva vida
Selecció molt personal, d'estils diversos
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari

Penedès Televisió

10:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.
10:30
11:00
Vijazz
Vijazz 2019: Madeleine Peyroux

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: