Dijous, 18 d'abril de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Gerosa amplia la seva instal·lació a Olèrdola amb una inversió de 13 milions d’€

Gerosa ha ampliat les seves instal·lacions a Olèrdola amb una nau de 12.000 m2 tot just davant de la que ja tenia al Polígon de Sant Pere Molanta, i que aposta per un creixement sostingut en 5 anys.

Divendres al matí es feia l’acte d’inauguració d’aquesta nova nau de Cellogràfica Gerosa al polígon de Sant Pere Molanta, a Olèrdola, amb una superfície de més de 12.000 metres quadrats dedicava principalment a la fabricació d’envasos flexibles.

L’acte institucional va comptar amb la presència de Claudio i Ruggero Gerosa, president de Cellografica Gerosa S.A i president del grup Gerosa respectivament; i també amb Riccardo Vescovi, fundador de Vescoflex i cofundador de Cellografica Gerosa; la cónsul d’Itàlia a Barcelona Lucilla Gaia Danese, Joaquim Ferrer, secretari d’empresa i competitivitat de la Generalitat, Josep Sánchez Llibre, president de Foment de Treball, Lucas Ramirez, alcalde d’Olèrdola, Albert Calzada, president del Polígon industrial de Sant Pere Molanta i Emanuela Carmenatti, presidenta honorària de la Càmara de Comerç Italiana de Barcelona.

Riccardo Vescovi va explicar que la inversió feta a Olèrdola consolida l’aposta de l’empresa al territori i és una aposta de futur per aquesta planta ja que preveu un creixement important en els propers cinc anys. Comentava que s’hi fan productes molt específics i totalment diferenciats de la producció en les altres plantes del grup.

En aquesta planta, que de fet funciona ja des de l’estiu passat, s’hi produeix bàsicament embalatge flexible principalment per a la indústria alimentària. Però també per altres àmbits, sempre amb caràcter molt específic i tecnificat.

En aquests moments des d’Olèrdola se suministra packaging de la més alta qualitat per a la indústria alimentaria a 35 països dels 5 continents, amb una facturació de 50 milions d’€ anuals i una plantilla actualment de més de 175 treballadors.

Riccardo Vescovi apuntava que l’aposta que han fet en aquests moments els ha de permetre arribar en uns 5 anys a uns 58 milions d’€ i fer augmentar la plantilla fins a les 200 persones en un termini de 3 anys.

Enquesta

La campanya electoral em pot fer canviar la intenció de vot...

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:20
Futbol en directe
Vilafranca - Europa

Penedès Televisió

16:30
Esport comarcal
Futbol: Les Cabanyes - Atlètic Vilanova
17:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
17:30
Aventura't
Activitats i esports a l'aire lliure

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: