Dijous, 19 de Setembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gerosa amplia la seva instal·lació a Olèrdola amb una inversió de 13 milions d’€

Gerosa ha ampliat les seves instal·lacions a Olèrdola amb una nau de 12.000 m2 tot just davant de la que ja tenia al Polígon de Sant Pere Molanta, i que aposta per un creixement sostingut en 5 anys.

Divendres al matí es feia l’acte d’inauguració d’aquesta nova nau de Cellogràfica Gerosa al polígon de Sant Pere Molanta, a Olèrdola, amb una superfície de més de 12.000 metres quadrats dedicava principalment a la fabricació d’envasos flexibles.

L’acte institucional va comptar amb la presència de Claudio i Ruggero Gerosa, president de Cellografica Gerosa S.A i president del grup Gerosa respectivament; i també amb Riccardo Vescovi, fundador de Vescoflex i cofundador de Cellografica Gerosa; la cónsul d’Itàlia a Barcelona Lucilla Gaia Danese, Joaquim Ferrer, secretari d’empresa i competitivitat de la Generalitat, Josep Sánchez Llibre, president de Foment de Treball, Lucas Ramirez, alcalde d’Olèrdola, Albert Calzada, president del Polígon industrial de Sant Pere Molanta i Emanuela Carmenatti, presidenta honorària de la Càmara de Comerç Italiana de Barcelona.

Riccardo Vescovi va explicar que la inversió feta a Olèrdola consolida l’aposta de l’empresa al territori i és una aposta de futur per aquesta planta ja que preveu un creixement important en els propers cinc anys. Comentava que s’hi fan productes molt específics i totalment diferenciats de la producció en les altres plantes del grup.

En aquesta planta, que de fet funciona ja des de l’estiu passat, s’hi produeix bàsicament embalatge flexible principalment per a la indústria alimentària. Però també per altres àmbits, sempre amb caràcter molt específic i tecnificat.

En aquests moments des d’Olèrdola se suministra packaging de la més alta qualitat per a la indústria alimentaria a 35 països dels 5 continents, amb una facturació de 50 milions d’€ anuals i una plantilla actualment de més de 175 treballadors.

Riccardo Vescovi apuntava que l’aposta que han fet en aquests moments els ha de permetre arribar en uns 5 anys a uns 58 milions d’€ i fer augmentar la plantilla fins a les 200 persones en un termini de 3 anys.

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari
13:30
Esports 14
Amb Tito Boada

Penedès Televisió

12:30
Parlem d'hoquei
Tertúlia d'àmbit penedesenc, amb Xavi Gonzàlez.
13:00
Al dia Anoia - Penedès - Garraf
Les notícies de la Vegueria Penedès
13:30
Tertúlia d'actualitat
Debat amb experts penedesencs

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: