Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Francesca Ferrer és la candidata a l’alcaldia de Mediona per “Seguim Per Mediona”

Francesca Ferrer és la candidata a l’alcaldia de Mediona per “Seguim Per Mediona”

Ferrer ha estat Tinent d’Alcalde i regidora de Festes, Cultura, Esports, Joventut i Polítiques d’Igualtat, així com també regidora dels nuclis de Sant Joan de Mediona i Can Xombo.

La candidatura de Francesca Ferrer és continuista ja que, com reconeix ella mateixa aposta per la continuïtat d’una gestió i un equip capaç de presentar un excel·lent currículum de serveis per Mediona, tal com ho ha fet fins ara amb en Servand Casas al capdavant del projecte. Pel que fa a la llista, que es presentarà en públic ben aviat, explica que hi ha una barreja d’experiència en gestió i una part de renovació de la ma de la incorporació de joves. Ferrer, que treballa com a funcionaria a Vilafranca i que està casada i amb dues filles, apunta que la seva aposta per ser alcaldessa de Mediona passa per quatre eixos.

Primer les persones com a pal de paller, en segon lloc la defensa del municipi i el treball centrat en els interessos de Mediona; la voluntat de treballar i representar tot el municipi, defensant tots els nuclis que el conformen; i finalment una aposta per la continuïtat però aportant noves iniciatives

Per tal de fer arribar aquests eixos als veïns de Mediona, la campanya que pensa fer Seguim Per Mediona Candidatura de Progrés se centrarà molt en el porta a porta i en parlar amb tothom.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: