Dijous, 22 d'Agost de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Èxit de participació en les Jornades culturals i de lleure familiars dels Monjos

Èxit de participació en les Jornades culturals i de lleure familiars dels Monjos

Amb una bona assistència de públic s’han desenvolupat el gruix d’actes de les Jornades culturals i de lleure familiars passat en diferents espais de Santa Margarida i els Monjos.

Les activitats van començar divendres amb una tarda cultural a la Biblioteca on
la companyia Galiot Teatre va oferir un espectacle de titelles. La tarda va
continuar amb tallers infantils amb material reciclat.

Un dels plats forts d’aquesta edició era l’acte de lliurament dels premis especials per a carrosses i comparses del Carnaval 2019. El Molí del Foix es va omplir per conèixer els guardonats, que en aquesta ocasió van ser el Grup de Carnaval de la Ràpita, que va guanyar el premi a la carrossa “més esbojarrada”; el grup Xelolo’s, guanyador del premi a la carrossa “més picantona”, i finalment, l’Espai Carnavalístic, que enguany celebra els seus 25 anys, que va guanyar el premi a la carrossa “més recatada”.

Diumenge, al matí es va desenvolupar la Fireta a la Casa de Cultura Mas Catarro, amb diversos jocs i tallers. La jornada va acabar amb una gimcana i un vermut per a tothom. A la tarda, la Roda de Teatre va fer la cloenda de la 28a edició a la Casa de Cultura Mas Catarro, on es va representar l’obra “L’ascensor”, a càrrec de la companyia LOFTU.

Les Jornades finalitzaran diumenge vinent, dia 14 d’abril, amb tots els actes del Rebentaespardenyes, organitzat pel Ball de Diables de la Ràpita, que inclou diverses propostes, des de la cursa de muntanya i la caminada popular fins a diferents activitats paral·leles pensades per al públic infantil.

Programació

Ràdio Vilafranca

07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari
08:30
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

07:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
07:30
Fèlix felicis
Clara Vergés - Formació, orientació i coaching
08:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: