Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC vol impulsar la Ciutat de les Arts amb un centre cultural de referència a l’Antic hospital

ERC també vol crear una Escola de Teatre del Penedès, la reclamada segona biblioteca i un Centre d’Interpretació Històrica de Vilafranca

Aquest dimecres a la tarda, Esquerra de Vilafranca presentava algunes de les propostes que constitueixen el programa electoral per les municipals en l’àmbit de cultura. La candidata Mònica Hill, acompanyada d’altres membres de la llista republicana, destacava que la cultura és un eix bàsic pel seu partit i que l’entenen com una eina de cohesió social. ERC vol impulsar el projecte Ciutat de les Arts per situar Vilafranca com a capital cultural. Un dels puntals del projecte és la rehabilitació de l’antic hospital per crear un centre cultural de referència.

A banda del centre cultural de l’Antic Hospital, ERC proposa crear una Escola de Teatre del Penedès, la reclamada segona biblioteca i un Centre d’Interpretació Històrica de Vilafranca. Per la seva banda , Mònica Hill, va defensar que la Ciutat de les Arts respon a la necessitat de “fer de la cultura el pilar des del qual construïm la societat” i de fer-la a l’abast de tothom.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: