Diumenge, 25 d'Agost de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
ERC proposa uns serveis funeraris públics gestionats per la Mancomunitat

ERC proposa uns serveis funeraris públics gestionats per la Mancomunitat

Els republicans han tornat a posar sobre la taula una reivindicació que ha estat permanent per part seva aquesta legislatura, amb diferents propostes de moció a l’Ajuntament de Vilafranca.

Mònica Hill lamenta la «despreocupació de l’equip de govern» en aquesta qüestió, perquè no s’ha actualitzat l’ordenança del 1998, que està desfasada, ni s’ha s’ha realitzat un estudi de viabilitat per posar en marxa un tanatori públic. Recorda que el govern va anunciar el 2017 un concurs públic per obrir un segon tanatori, i que el concurs està paralitzat.

Des d’ERC consideren que hi ha preus abusius del servei a Vilafranca i creuen necessari trobar solucions per les famílies amb menys recursos.

El republicans demanen un protocol de bones pràctiques en l’àmbit informatiu per l’empresa Àltima, i que s’exigeixi a l’empresa que hagi de llogar les sales a altres empreses que vulguin oferir el servei. També proposen tirar endavant l’estudi de viabilitat i plantegen la possibilitat que sigui la Mancomunitat Penedès-Garraf la que gestioni una oferta pública a la comarca.

Programació

Ràdio Vilafranca

00:00
Un dia de rock
Programa de rock
01:00
Temps de festa
Musical amb Xavi Ruiz
02:00
Escolta això
Programa musical amb Joan González

Penedès Televisió

00:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.
00:30
Caminant per Catalunya
Excursions pel territori
01:00
El taller de l'artista
Procés de creació artística

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: