Dilluns, 29 de Novembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els tastos d’instruments han protagonitzat la festa de l’Escola de Música de Vilafranca

Diumenge es va celebrar una nova edició de la Festa de l’Escola organitzada per l’AMPA de l’escola Municipal de Música Mª Dolors Calvet de Vilafranca.

Durant tot el matí, les aules de l’escola van estar repletes d’instruments i les persones assistents, majoritàriament famílies amb infants, van poder gaudir i experimentar en primera persona l’oferta formativa de l’escola. 

Al migdia, la plaça del Penedès va acollir un vermut musical amb la participació de combos de la mateixa escola de música i, a continuació, es va fer una paellada popular. Com a sobretaula, l’auditori de l’ateneu municipal es va convertir en un escenari obert on hi va tocar tothom qui ho va desitjar.

Les preinscripcions a l’escola de cara al curs vinent començaran aquest proper 24 d’abril i s’allargaran fins al 5 de maig. A l’apartat de «Tràmits» del portal web de l’Ajuntament de Vilafranca hi haurà tota la informació i documentació necessària per a la inscripció.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: