Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Bastoners de Gelida organitzen la Primavera Bastonera

Els Bastoners de Gelida organitzen la Primavera Bastonera

Aquest dissabte Gelida acollirà per primera vegada la Primavera Bastonera, una trobada de colles bastoneres del Penedès, Baix Llobregat i l’Anoia.

Els Bastoners de Gelida organitzen una trobada per omplir els carrers del municipi i per celebrar la 1a Primavera Bastonera de Gelida amb 6 colles de bastons.

La convocatòria és a les 12 del migdia a la Plaça de l’Església de Gelida, on es concentraran les colles dels Bastoners de Corbera, Bastoners de Vilafranca, Colla bastonera del Montserratí, Bastoners de l’Arboç i els Bastoners de Gelida. Seguidament, s’iniciarà una cercavila pel centre del municipi amb l’actuació de totes les colles. A continuació, es farà un fi de festa a la Plaça de la Vila, on es faaran els balls de comiat de cada colla, mostrant el seu estil i repertori propi.

I pels que tinguin ganes de gresca, a partir de les quatre de la tarda a la Plaça de l’Escorxador, hi haurà festa amb la música de Rock’n’roll Radio, programa de l’emissora municipal Ràdio Gelida. Finalment hi haurà música en directe amb el concert a càrrec del grup gelidenc Well-Met Bones.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: